Масла

За потребителите – обикновенни щофьори или професионалисти, Cyclon предлага серия от горива на конкурентни цени чрез постоянно разширяваща се мрежа от бензиностанции в цялата страна.

 

Технологично напреднали и на конкурентни цени, горивата Cyclon, бензиновите и дизеловите масла - осигуряват максимална работоспособност на двигателя, докато тяхното качество гарантира оптимално изгаряне с възможно най-малко остатък.
 

Уникална със своите качества е новата продуктова линия бензини DRIVE MAX, на разположение от юни 2004 година. DRIVE MAX се предлага във варианти на 95 и 100 октана и съдържа важни високотехнологични добавки, които почистват, грижат се за и поддържат автомобилните двигатели, като същевременно опазват околната среда. При всяко зареждане с DRIVE MAX не само се пречи на депозиране на остатъчни вещества в двигателя, но също така се премахват съществуващите остатъци до голяма степен, поддържайки двигателя чист и осигурявайки по-добро представяне и ускорение. А всеки чист двигател допринася значително за икономия на гориво, за по-дълъг живот на маслото и като цяло за защита на горивната система от корозия.

 

Новата линия бензини DRIVE MAX е налична в цяла Гърция без допълнителни разходи, тоест на цената на обикновенния бензин или 100 октана, само чрез мрежата бензиностанции, носещи името Cyclon.
 

В допълнение, с линията от горива и смазочни масла за самолети и хеликоптери, както и с пълната гама от специализирани масла за доставка, Cyclon гарантира защитата на вашите двигатели и осигурява тяхното оптимално функциониране.

 

Натиснете   за да намерите подходящо масло за вашия автомобил или оборудване!

 Околна среда

С помощта на най-съвременните методи, Cyclon изпълнява всички европейски норми и предоставя специално звено за събиране на концентрати и биологична пречиствателна система, даже повече от тези, изисквани по закон, за по-нататъшно намаляване на въздействието от дейността си върху околната среда.


Get the Flash Player to see this rotator.